Ophelia – Grusåsen/Södertälje

Min älskade lilla tjej försvann (förmodligen ramlade hon från balkongen på 6:e våningen) natten till 26/6-13 i området Grusåsen i Södertälje. Jag förmodar, då jag inte hittade henne i buskaget under balkongerna, att hon klarat fallet, men jag misstänker att hon är skadad och kan ha tagit sig ifrån det omedelbara kvarteret.
Ophelia är tyvärr inte chippad eller öronmärkt, och eftersom hon är innekatt saknar hon halsband eller sele. Hon är en svart liten korthårig huskatt med gula ögon och en vit liten fläck framme på bröstet. Hon är 13 månader gammal och är ingen van utekatt. Hon är vanligtvis jättekelig och sällskaplig, men nu förmodligen rädd och skygg. Hon är verbal och svarar när man pratar med henne och jamar tillbaka när man visslar på henne. Förmodligen är hon utsvulten nu. Hon är vanligtvis alltid redo för att äta godis som man ger henne.
Hennes kattkompis hemma saknar henne jättemycket och jag likaså. Har satt upp lappar i trapphuset och genomsökt buskage och skogsområden liksom trapphus och lockat på henne men utan framgång.
Det går att ringa, sms:a eller maila mig om någon vet något om var min lilla Ophelia finns! Hittelön utlovas självklart!
Telefon: 0729624919
Mail: convallaria.maialis@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Finborg graphic AB
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss