Hälsning från Enzo som provbor 🙂

Hej! De första dagarna jag var här så var hon lite avig mot mig kattdamen i huset. Hon kallade mig både det ena å de andra ska ni veta, hm… Men ja är ju inte så känslig så jag lät det passera, man e väl en Gentleman! 😎 Här kommer en liten lägesrapport från min första vecka:
Enzo bild
ONSDAG
Så här nära kom jag HENNE i dag – Min nya tjej – Sotan! ( Hon har bara inte fattat att hon e min tjej ännu- men bara en tidsfråga…)  😎 Hon la sig på gästbädden som jag skulle ha bara för att komma upp på en plats hon där hon kände sig safe… Men ja la mig så nära jag kunde ändå strax nedanför i fåtöljen! Smart va! 😉
enzo 1
Kram från Enzo
TORSDAG
I natt så sov å snarkade jag (enligt matte 😳 ) halva natten inne i sängen med de andra. Jippiiiiii!!!!! 😀 Å inte nog med det vet ni? Jag har fått en nos-nudd av min tjej!!! [emoji heavy black heart]    En tass i taget är min taktik – men fick jag bestämma skulle jag ta henne i min björnfamn direkt å hon skulle smälta som vax i mina tassar – De e ja helt säker på!!!  😀  Kolla bara i dag så låg vi och vilade i samma fönster – Jag fick ligga knappt en meter ifrån henne… 😆 I´m in LOVE!!! [emoji heavy black heart] 

Enzo 2
Kram från Enzo (fortsättning följer!) 😎

Kommentarer (2)

 • Vad glad jag blir att höra att du trivs i ditt ”hem” Enzo ❤️
  Är säker på att kattflickan snart faller för din charm.
  Lycka till med ditt provboende och flickvänen Sotan.
  Du har en speciell plats i mitt hjärta finaste Enzo killen.
  Mjau från din upphittare Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • City Garden
 • Hill´s
 • Finborg graphic AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet
 • form och fason

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss