Tack för Er hjälp under 2019!

Vi vill av hela vårt hjärta tacka för all hjälp vi har fått
under året och att vi tack vare Er har kunnat rädda så många kattliv under 2019! 

Tack Alla våra ovärderliga volontärer Ni som sprider gott humör och glädje och lägger ner er tid och själ på att hjälpa oss att hålla rent och fint på katthemmet varje dag året runt! Ni som hjälper oss med körningar när vi inte hinner med, Ni som hjälper till att åka och handla, Ni som ser till att vi har ett fantastiskt instagram, facebook och blogg, Ni som svarar på mail och i telefon, Ni som har hand om faddrar, medlemmar, svarar i kalendertelefonen. Ni som tömmer mattunnorna – listan kan göras lång…
Tack Alla ni är fantastiska och helt ovärderliga – Tack!

Tack alla ni som tar er tid att socialisera och ge våra blyga katter lite extra tid Ni får dem att känna sig sedda, hjälper dem att bli tryggare, modigare och glada katter som sedan lättare hittar nya hem! 
Tack Vår fantastiska styrelse Ni gör ett strålande jobb! Ni ger av er tid och med ett gott humör kämpar ni framåt, söker nya vägar för att trygga katthemmets framtid !
Tack Alla ni som öppnat ert hem och ert hjärta för någon av våra katter i år, tack vare er kan vi fortsätta att ta emot och hjälpa katter i nöd. Ni har inte bara hjälpt den katt som ni adopterat utan även gjort en plats ledig på katthemmet så att en annan katt kan få vår hjälp! Tack
Ett stort varmt tack till er som adopterat någon av våra katter som har varit här lite längre eller som av olika skäl har lite extra bagage och därför haft svårare att hitta ett hem och en egen familj. Ni stärker vår tro och kamp om att det finns någon för alla! 
Ett varmt tack till alla er som på ett eller annat vis hjälpt oss genom att bli månadsgivare, vara medlem, försäkringsfadder, fadder, rumsponsor, skänkt en gåva till Lilla Loppans fond m.m. Era gåvor gör att vi kan fortsätta hjälpa alla dessa underbara katter som saknat trygghet, kärlek och ett hem. 
Tack till alla som köper våra kalendrar, utan de intäkterna skulle katthemmet inte existera. Tack till alla er som köpt vår bok!  TACK!!! TACK!!! 
Tusen Tack Malin Clason – (www.vaxholmsveterinaren.se)  Vår fantastiska husveterinär Som med mycket kunskap, kärlek och respekt hjälper och kämpar för våra katter.
Tack – Vad skulle vi göra utan Dig… 

Stort Tack till Arninge Djurklinik för all hjälp med alla trasiga tänder och för att ni alltid hjälper till när vi behöver det! 
Tusen Tack till alla Er Eldsjälar som har hjälpt till att fånga in de hemlösa slitna kissarna som väntat på att få komma in i värmen till oss och ni som åker ner sena kvällar och nätter för att ta emot en nyinkommen katt – utan er hjälp hade det blivit svårt…

Och Stort Tack till alla er andra Eldsjälar som kämpar för de hemlösa och förvildade katterna – Familjen Kotteland som i ur och skur kämpar för katter i nöd, som aldrig ger upp, som aldrig lämnar någon kvar hur kämpigt det än är.  Alla er fantastiska infångar-drottningar. Ni som åker runt och kollar id-märkningar på katter för att hjälpa dem hitta hem, du som åker runt och chipp märker på ledig tid för att förebygga… Alla ni katthem som tar emot förvildade katter och kämpar för alla katters samma rätt till hjälp!
Tack till Er – alla fantastiska jourhem som hjälper oss att hjälpa genom att öppna era hjärtan och hem för våra behövande kissar, för de som inte får plats på katthemmet, för katter som behöver specialkost, medicinering el mammor med ungar – Tack! 
Tack till våra älskade katter – för allt ni lär oss 
Katthemsdikten

Älskade Vän
Vår önskan är att vi nu får ge Dig ett liv som är allt du någonsin kunnat drömma om.
Att Du nu får allt det du gick miste om på din resa hit – men som skulle ha varit en självklarhet
Vi önskar Dig nu ett liv i trygghet med en varm och kärleksfull hand som smeker dig ömt och som ser dig och älskar dig och respekterar dig för den Du är – för alltid
Älskade vän…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens kom ihåg-kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • form och fason
 • Djurskyddet DOSO
 • City Garden
 • Hill´s
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Lindas Harmoni
 • Finborg graphic AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid under kontorstid, tisdag-fredag och då avlyssnas även telefonsvararen. Vi nås säkrast via e-post.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss