Gott Nytt År och Stort Tack för 2013.

Tack för all hjälp katthemmet har fått under 2013.

Alla våra underbara volontärer: Som hjälper oss hålla rent och fint på katthemmet, samt skämma bort katterna med godsaker (och även hålla ordning på oss brudar när det behövs;-)) Det hade aldrig funkat utan er!
Vår fantastiska styrelse: Vilket år det har varit. Ni har verkligen fått massor att hända och vi tycker att ni har gjort ett helt strålande jobb! Vi är mycket stolta över er;-)
Stort Tack till alla: Som öppnat ert hem och hjärta för någon/några av våra vänner i år, tack vare er kan vi fortsätta att ta emot och hjälpa katter i nöd. Ni har inte bara hjälpt den katt som ni adopterat utan även gjort en plats ledig på katthemmet så att en annan katt kan få vår hjälp! Tack

Ett extra tack till er: Som adopterat någon av våra katter som har varit här lite längre eller som av olika skäl har lite extra bagage och därför haft svårare att hitta ett hem och en egen familj. Ni stärker vår tro och kamp om att det finns någon för alla – Varmt Tack!
Tusen Tack: Till alla er som givit oss bidrag och till er faddrar – Ert stöd är ovärderligt och hjälper oss fortsätta kampen för de hemlösa katterna!
Lilla Loppans fond: Varmt tack till alla er som satt in pengar i Lilla Loppans fond, Hon lever i våra hjärtan och tack vare hennes minnesfond har vi kunnat hjälpa många behövande. Främst har det hjälpt flera gamla hankatter som gått hemlösa länge och som kommit in med sönderslagna tänder och fruktansvärd tandvärk! Vi är er innerligt tacksamma för alla bidrag till Lilla Loppans fond. Tack

Tack till våra jourhem: Som alltid ställer upp utan att blinka – Katarina, Eskil och Ulrika på Kotteland, Angela med familj och Elina – ert mantra tycks vara – No problemas, klart kissen får komma hit!
Vad skulle vi göra utan er, Stort Tack!
De outtröttliga kattfångar drottningarna (och kungarna): I ur och skur, med långa resor och många långa kalla nätter har ni vaktat fällorna och fångat in samt hjälpt ett stort antal katter till tryggheten! Ni har inte bara hjälpt katter som ska till oss utan alla möjliga katter på alla omöjliga ställen 😉 som varit i behov av hjälp och som har fått en plats på ett katthem (eller väntar på en plats) men där katthemmen inte hinner med eller har möjlighet att lösa infångning och annan logistik.
Annie, Ewa, Pirjo, AC m.fl. – vilka hjältar ni är!
Annikki, Anna S, Lisa G, Niklas m.fl. – för fångande, troget matande och kamerariggande trots långa avstånd!
Jennifer med familj som fångade in hela Täby kyrkby kolonin med en rasande fart! Familjen på Kotteland som utan att ha plats på något katthem på egen hand fångade in en hel koloni – tog hem, kastrerade och sen löste placeringen (mäkta imponerande)!
Och såklart alla ni andra som hjälpt till med infångningen av katter i behov av hjälp.
Stort tack till er alla som kämpat så hårt!

Veterinär Margareta: I nöd och lust, i glädje och sorg. Vi är så tacksamma för dig och för att du finns här för våra katter och oss!
Stort Tack: Till Täby Kyrkby veterinärklinik, till veterinär Bosse som tar sig an allt våra katter behöver hjälp med och tjejerna på kliniken som alltid orkar svara på våra frågor;-) Och till veterinär Maria på Djursholms veterinär klinik.
Malin och Micke samt hela webb-byrån Triggerfish: Hur ska vi kunna tacka? Vilken fantastiskt hemsida ni gett oss, vilket lyft för oss!!! Tack för ”upphottningen” helt plötsligt är vi lite extra moderna och ”stylish” och ovärderligt att den är så lätthanterlig att till och med Blondie och Brunetten kan in och på egen hand fixa lite så vi slipper belasta vår ovärderliga webmaster Ewa med allt;-)
Tack för alla fantastiska julklappar och fina julkort: Våra katter har fått, för att de nu kan njuta av extra mycket godsaker, kan leka mer än någonsin med sina nya leksaker och kan njuta av alla sköna filtar och bäddar de fått. De alla vill skicka ett stort tack till er alla!
Dock är de skeptiska till de två fina rakapparaterna vi fått och till pannlamporna men vi (brudarna) på katthemmet är mycket tacksamma och lovar slita dem med hälsa;-)Såklart är vi mycket tacksamma för alla gåvor våra katter fått under året! 😀

Stort Tack:
Till familjen som skänkte oss vårt nya kök
, ni är lite hemliga – men vi vet vilka ni är och vi är er så tacksamma!!! Och stort tack till alla er som hjälpte till att renovera och bygga upp det nya köket, ni gjorde ett strålande jobb!

Familjen Bermar – Stort tack för att ni gav oss tak till våra rastgårdar, våra kissar kommer att vara så tacksamma för att de kan njuta av rastgårdarna utan att bli dyblöta när det regnar eller fulla av snö om det kommer nån i vinter…Tack!
Isa: Som bidragit till att vi fått sjysst förvaring till skänks och fått den hitkörd– Stort Tack det behövdes verkligen;-)
Sålda Kalendrar: Ett gigantiska stort och varmt tack till alla som köpt vår fina kattkalender, utan era kalenderköp vore katthemmet inte möjligt att driva – ni bidrar mer än ni anar!
Medlemmar: Stort tack till er alla medlemmar, en förening utan medlemmar är ingen förening! Tack för att ni är medlemmar och på så vis stödjer oss.
Tack till vår nya hyresvärd: Han har gjort väldigt mycket bra – installerat en värmeluftpump/fläkt på katthemmet så vi har det varmare än någonsin, satt in stora fina kattluckor (som till och med Tuffing kommer igenom) till våra rastgårdar. Rensat luftsystemet/ledningarna så vi har bättre luft på katthemmet. Men vi tycker nog att det absolut bästa han har gjort var att fälla ett träd över vår ena rastgård så den blev kaffeved och han blev tvungen att bygga oss en ny jätte fin rastgård;-)
Till er som tar ansvar: Som kastrerar samt id-märker er katt – Tack – ni bidrar till att hjälpa katterna att höja deras status. Ni ser till att er katt alltid kan hitta hem och aldrig kommer att uppta en plats på ett katthem som någon annan behöver mer! Tänk om alla tog det ansvar som ni gör – då vore livet mycket lättare för väldigt många katter. Tack för att ni på detta vis bidrar till att hjälpa katter i nöd!
Och så vill vi:
Sist men inte minst – Tacka alla våra älskade katter på Katthemmet i Vaxholm!
Att vara i er närhet förgyller våra liv, trots era svåra bakgrunder och bristande förtroende för oss människor så släpper ni oss sakta men säkert nära, ni ger oss ert förtroende.
Vetskapen om att vi kan hjälpa er att få ett tryggt och kärleksfullt liv är vår största belöning! Ni ger oss styrka att orka kämpa vidare!
Madde, Anna & Jessica

samt Willy som på alla katthemmets katters vägnar önskar er alla Ett riktig Gott Nytt År och med en önskan om att ni får en mycket trevlig kväll (för det tänker han ha…)! 😀

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • Agria Djurförsäkringar
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss