Tjena!!!

Hej! Här kommer en hälsning från mig Max (å Pampen) som nu är adopterade å har fått ett ¨föralltidhem¨
Efter allt spring och busande här har Pampen minskat i omkrets! Han hänger med när jag å Mulle (min nya kattpolare) far omkring i huset. Han har även hittat leksaker som han röjer med gärna runt 04.00 på morron då hör man att han leker med pipleksaker… (det e aldrig för sent – tydligen…) (Behöver jag säga att Matte & Husse har införskaffat öronproppar?)
max & polare. 1jpg
Som ni ser på bilden som jag fått en helt NY polare också som har helskojiga låååånga öron! Så fort buren där han bor är öppen på morron så är jag där och dricker vatten och boa in mig! Min nya polare heter Tom å är typ kanin eller nått tror jag. Men leker det gör jag med min nya katt polare Mulle – han e bara bäst å leka med!!! Pampen fungerar också bra om Mulle skulle sova eller nått…
Vi har börjat snacka med våra människor också å de är stormförtjusta! (lättroade människor det här ) matte kallar det att vi småpratar. Jag & Pampen är sååå glada att ha fått flytta hit vi stormtrivs och vi älskar alla här i huset å typ allt!
Jag är ständigt nära mina människor nu, speciellt när det vankas godis då får de röra lite vid mig som belöning! Å Pampen kräver lååååånga gos stunder av dem varje dag å han testar alla soffor i huset….
Pampens alldeles egna soffa!
Hej då från oss! Kramar från Max å Pampen hälsar så gott! ( å just – han hälsar även att bilden inte gör honom rättvisa för den togs precis när vi flyttade hit å sen dess har han gått ner eh… några gram… )
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB
 • Zookompaniet
 • City Garden
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • form och fason
 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Blomstra Ekonomi AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss