Tjena tjaba hallå!!!

Vincent här va! Hur är det där på katthemmet nu utan mig som håller koll på vatten kvalitén?! Här ute hos oss är det såklart min viktigaste uppgift att kolla att vattnet är okej. Jag smakar såklart alltid vattnet först när matte fyllt på våra skålar och sen kollar jag att vattnet i kranen är okej när småkidsen ska få dricka.
Och jo, jag kollar även temperaturen i badkaret innan någon annan hoppar i, jag är ju typ expert på det här med vatten och inget annat än det bästa duger hemma hos mig.
Jo, har jag talat om för er att jag numera är upptagen om man säger så.. mina dagar som en het och attraktiv ungkarl är över för jag har typ förlovat mig med snyggaste pangbruden i området, hon är en tuff tjej med skinn på näsan som också kommer från katthemmet, såklart är det Räv-Olga.
Hon och jag chillar heeeeela dagarna, lixom. Fast hon hävdar envist att jag inte får komma och chilla i sovrummet med matte och husse för att det är hennes ”privata” domäner och dit kommer man bara om hon känner för det.. och jag har märkt att brudar är rätt lynniga för jag verkar typ aldrig välkommen dit in för henne. Men jag har nog märkt att lilla bruden Elsa är välkommen.. fattar lixom inte grejen.. varför är inte vi killar välkomna va?!
Men annars är det rätt schysst här i stora kåken lixom, bara jag ropar (vrålar enligt matte) så kommer Olga på stört! (Eller ja, oftast iaf ibland får man lixom krypa till korset och gå till henne istället…brudar.. *suck*)
Fast såklart bästa polarn Pysen kommer och chillar mer och mer med mig nu så vi får hitta på lite grabbgrejer emellanåt som när brudarna kryper till kojs med matte och husse om nätterna .. det är då det roliga börjar… Hehe.. vid ungefär 02-03 på natten kör vi rejs och jagar varann över hela huset i ett par timmar.. kul som attans är det!! 😀
Vi jagar varann eller leker med alla roliga leksaker som prasseltunneln eller våra plingande bollar..
Matte och Husse ojar sig och klagar ibland på att vi låter så förfärligt men vadåda? Vi killar måste ju få ha lite egentid vi också liksom?!
Pysen har typ börjat titta lite konstigt på Elsa.. alltså han tror inte att jag har sett det men det har jag.. tror nog han har börjat bli lite försälskad. Fast Elsa är om möjligt mer envis än Olga.. hon är inte lätt att flörta med, menar hon gav mig en omgång när jag gjorde ett försök första veckan vi bodde i kåken.. konstig brud men nu har vi iaf kommit fram till vapenvila.
Pysen har nu lämnat gömman under sängen, (efter att husse spikat igen den) och sen gömman på skåpet (efter att husse fyllt den med saker) och nu gömman under soffan.. fast där fick han själv välja när han ville komma fram och nu senaste veckan har han legat framme på golvet och hängt med mig och Olga lite mera.
Matte gullar och pratar babyspråk och ojar sig över det faktum att Pysen är framme mera.. och hävdar bestämt att nu är det inte långt kvar tills att matte får klappa mera på Pysen för att han är bara tuff på ytan och har en mjuk och charmerande insida som bara läääängtar efter kel!
Pysen är dock inte övertygad än..?
Vi har det supersjysst här och jag hoppas matte tar sig i kragen snart och lovar att även Pysen blir kvar livet ut, jag behöver ha någon grabb här hemma som jag kan ha lattjo med på nätterna. Hoppas ni har det gött på Katthemmet allesammans, och att Blondinen, Brunetten och Lillbruden tar väl hand om er! 🙂
Ja skickar me lite extra bilder på min tjej å mina andra polare här.
Tjarå! Hörs
/Vincent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • City Garden
 • form och fason
 • Finborg graphic AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Hill´s
 • Zookompaniet
 • Agria Djurförsäkringar
 • Vaxholmsveterinären
 • Envifix AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss