Tjolahoppsan – Diesel här!

Ville bara säga Hej till alla därute!
Diesel (3)
Ni förstår jag har varit lite mest för mig själv är ju lite läskigt att komma hit utan mammsen å syskonen å sådär så jag har varit lite osäker på allt folk, eller tvåbeningarna som dom kallas här. Tur nog fick jag direkt bo med världens snällaste storasyster/mamma Naomi som verkligen tar hand om mig. 
Men jag har hittat en människo-tjej, Lillbruden, som jag gillar jättemycket…Hon klappar mig och gullar och fixar varje dag när hon är här å det känns liksom lite varmare i hjärtat då. Hon försökte t.o.m. att smöra in sig hos familjen för att jag skulle få åka hem till henne med hon hade visst redan fullsatt hemma så familjen sa nej. Men tur nog är hon här typ varje dag å då får jag masssssor av kärlek av henne ändå.
Ett par dagar efter att jag anlände hit så fick Lillbruden klappa mig med handen för allra första gången och det lyckades hon filma så här ser ni att jag är inte så farlig som jag låtsas var ibland, jag behöver bara lite tid och lugn så jag får tillit till just dig
/Diesel (eller Max enligt vissa…)  I alla fall så heter jag Ståhl i efternamn  bara för att jag nog är släkt med Kurre som redan bor här – å ja… Vi är väldigt lika det kan jag faktiskt hålla med om – så han är nog min morbror eller nått- typ! Tjolahopp på er då, vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Agria Djurförsäkringar
 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Zookompaniet
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Finborg graphic AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Envifix AB
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • form och fason
 • City Garden

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss