Vår fina Augusti katt Jack

Mitt liv som storebror
För några år sen levde jag som hemlös i en kattkoloni i Älvsjö. Jag blev räddad och kom in till katthemmet för att sedan få uppleva lyckan att få ett eget hem.💙  Till en början var det jag, matte och en lite småsur honkatt… Efter ett tag flyttade honkatten till mattes föräldrar och jag flyttade tillsammans med matte till husse, lillhusse och kattgubben Lukas.
En dag började mattes mage att växa och jag märkte att det var något konstigt i den. För att skydda matte såg jag till att ligga på hennes mage så ofta jag kunde. Ibland var det som om magen sparkade till mig, men jag blev inte rädd som jag brukar utan jag ville så gärna ta hand om matte så jag vågade ligga kvar!
Matte åkte plötsligt bort och sen kom hon hem med något litet som gnydde så där som små kattbebisar brukar gny… Jag blev nyfiken och var tvungen att kolla det och oj vad glad och lycklig jag blev – det var kärlek vid första ögonkastet! Jag hade blivit storebror! 💙
Jag ska nu vaka över min minihusse så länge jag lever. Han är min stora, stora kärlek i livet! 💙
Jack 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens kom ihåg-kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2023

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • form och fason
 • Envifix AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Djurskyddet DOSO
 • City Garden
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Zookompaniet
 • Sorption AB / Toa Lätt
 • Hill´s
 • Lindas Harmoni
 • Agria Djurförsäkringar
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid under kontorstid, tisdag-fredag och då avlyssnas även telefonsvararen. Vi nås säkrast via e-post.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss