Vår fina Mars katt Tant Helga

Tant Helga som mycket tragiskt och sorgligt somnade in för några veckor sedan i sin älskade husse och mattes famn. Men Helga hann få uppleva vad det innebar att vara någons älskade katt – hon gick över regnbågsbron som en mycket lycklig liten katt –  hennes krafter hade helt enkelt bara tagit slut. Älskade Tant Helga – Saknad för alltid…
Om Helga:
Tant Helga var en riktig överlevare! 2004 dök hon upp hos upphittarna. De hittade inte någon ägare och hon blev kvar på deras tomt. Åren gick och hon födde sina ungar där. Familjen kunde inte ta in dem för de var allergiska men de såg till att de hade mat och skyddade platser.
Sista halvåret blev Helga allt tröttare, hon började bli gammal och sliten. Familjen kontaktade oss och frågade om vi kunde ta hand om henne. När Helga kom in till oss var hon väldigt svag och behövde få vila upp sig, hon fick följa med en av våra volontärer hem.
Helga fick flytta till sitt ¨för alltid hem¨ efter alla år ute förtjänade hon att få bli bortskämd som en riktig prinsessa den tid hon hade kvar. Helga var så tacksam och visade tydligt hur nöjd och lycklig hon var. Hon trivdes med sina tre snälla kattherrar och snälla matte men bäst av allt var att var att få somna i sin älskade husses varma knä.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Hill´s
 • Vaxholmsveterinären
 • Blomstra Ekonomi AB
 • City Garden
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Agria Djurförsäkringar
 • Zookompaniet
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • form och fason
 • Finborg graphic AB

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss