Vår fina Marskatt

Mrs Rose

Vi fick ett desperat mail från en kvinna om en kattfamilj som levde under katastrofala förhållanden i ett industriområde i Rosersberg. Det var Mrs Rose och hennes två ungar Mårris & Max. Den lilla familjen levde ett mycket otryggt liv bland en massa bråte, kyldiskar och containers. De hade det väldigt tufft och mamma Rose kämpade hårt för att skydda sina ungar mot alla faror.
Mrs Rose är en mycket söt liten honkatt. Vi är säkra på att hon en gång har haft en ägare, bara hon får lite tid på sig och känner sig lugn och trygg igen kommer hon att visa det. Hon har mycket starka band till sina söner och är en riktig höns-mamma som pysslar om dem fast de vuxit om henne i storlek.
Hennes ungar Mårris och Max hade en tuff start i livet men de utvecklades ändå till pigga och glada kattkillar, fulla av bus och nyfikenhet! De vill gärna ha lite mammamjölk fortfarande fast de nästan är större än henne! Familjen vill gärna flytta tillsammans – då de verkligen älskar varandra. <3
 

Hela familjen har flyttat till en familj i Åkersberga!

 

Kommentarer (1)

 • Fina,fina Mrs Rose jag är så glad för att du och dina söner Max och Mårris fick flytta tillsammans till ert för alltid hem.Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.Önskar er det bästa.
  Känner sån tacksamhet för att Vaxholms Katthem och jourhemmet Angela hade möjlighet att ta emot er,när jag förtvivlat sökte hjälp från olika katthem.Lycka till i ert nya hem!
  Hälsning från Annica eran upphittare i Rosersberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Blomstra Ekonomi AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet
 • City Garden
 • Finborg graphic AB
 • Vaxholmsveterinären
 • Hill´s
 • form och fason
 • Envifix AB
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss