We are family!

Det är jag som är Lucy. Jag är äldst i familjen. Det menas inte att jag är gammal,utan att jag har bott här längst. Jag är bara 5 år gammal. Jag är ladyn i familjen. Jag tycker att grabbarna oftast är ohyfsade. Inte Valle dock,men den där Benny är hemsk. Jag går nästan aldrig ut. Jag är nöjd med att sitta och kolla genom fönstret. Och så behöver jag sova min skönhetssömn, mjukt och rent.
Lucy
Tja! Det är jag som är Alvin Vacker. Jag behöver inte förklara mitt namn. Det syns ju. Jag är ”skyggisen” i familjen. Jag är lika gammal som Lucy,men har bara bott här i 4 år. Jag är mest ute. Jag kommer in och äter frukost och middag . Och så kollar jag läget, så att allt är som vanligt.
Jag tycker fortfarande att 2-beningar är lite läskiga.
Alvin
Jag är Valentino, kallas för Valle. Eller tigerkakan av matte. Jag är 2,5 år.”Jag är mattes hjälp-katt”. Jag visar våra jourkatter att 2-beningarna är det bästa som finns. Jag är vän med alla. Fast nu är jag lite trött på Benny. Han kan vara ”för mycket” ibland .
Valle
Och jag är Benny Jr. Matte kallar mig slask-tratten. Förstår inte varför? Jag är 1,5 år. Jag älskar att reta Lucy. Hon blir sååå sur när jag jagar henne. Då slänger matte ut mig. Men det gör inget,för jag gillar att vara ute. Jag tränar på att bli en duktig jägare. Och det håller jag på att bli.
BennyBenny 2

Kommentarer (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ta hand om mig?

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Det finns inga vildkatter!

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Familjens plan.kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Kalender 2024

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Sponsorer

 • Evidensia Djurklinikerna Arninge och Åkersberga
 • Envifix AB
 • form och fason
 • Blomstra Ekonomi AB
 • Hill´s
 • City Garden
 • Vaxholmsveterinären
 • Finborg graphic AB
 • Agria Djurförsäkringar
 • DjurID.se – SKKs ägarregister
 • Angarn Signal & Ekonomi AB
 • Zookompaniet

Adress och kontakt

Katthemmet i Vaxholm
Föreningen Djurhjälpen
Eriksövägen 4
185 34 Vaxholm
Org nr 802409-2143, PG 540710-1, Swish 123 362 0457.
E-post: kontakt@katthem.nu
Telefon: 0707-660 435

Vi svarar i telefonen i mån av tid. Vi nås säkrast via e-postadressen ovan eller via meddelandefunktionen på vår Facebook-sida.

Katthemmet har öppet för allmänheten den sista lördagen i varje månad kl. 13.00-15.00, med reservation för eventuella ändringar. Se "Nyheter" för aktuell information.

Att köpa katt hos oss

Eftersom många av de omhändertagna katterna har en sorglig historia i bagaget är det extra viktigt att hitta trygga hem som passar just dem.  Läs mer

Om cookies

SVEKATT

Katthemmet i Vaxholm är medlem i Svenska Kattskyddsförbundet - ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Läs mer

Följ oss